Εν Δικαίω

Η ραδιοφωνική εκπομπή της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 19:00 το απόγευμα από τη συχνότητα του ενημερωτικού ραδιοφώνου της ΕΤ3 στον 102 FM και διαδικτυακά στο webradio.ert.gr.

Στόχος της εκπομπής είναι, να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, να αναδείξει τη σημασία της εφαρμογής τους στην καθημερινή ζωή και να αναδείξει τον καίριο ρόλο τους στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και τη διεθνή κοινότητα.

Η εκπομπή ασχολείται με τα θέματα που προβλέπονται από το καταστατικό και προσδιορίζονται από τη δράση της ΕΕΔΑ λαμβάνοντας υπόψη ως προς την προτεραιότητά τους τη διασύνδεσή τους με την επικαιρότητα, τον αντίκτυπό τους στην κοινωνία και τις τρέχουσες εξελίξεις.

Οι εκπομπές ­ παραγωγή και παρουσίαση ­ πραγματοποιούνται από μέλη της ΕΕΔΑ – ομάδας Θεσ/νίκης. Στη δομή της εκπομπής περιλαμβάνονται καλεσμένοι ­ συνεντεύξεις, σχολιασμός της επικαιρότητας υπό το πρίσμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ενημέρωση για εκδηλώσεις και δράσεις που αφορούν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Επικοινωνία με την εκπομπή:
endikaio.radio@gmail.com
www.facebook.com/EnDikaio

 

Μέλος

Newsletter