Συνέντευξη Τύπου της Πολιτικής Αγωγής σχετικά με την επικείμενη δίκη της Χρυσής Αυγής

Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου της Πρωτοβουλίας δικηγόρων για την Πολιτική Αγωγή του αντιφασιστκού κινήματος JailGoldenDawn.

Σας καλούμε σε συνέντευξη τύπου που οργανώνουν οι δικηγόροι της Πολιτικής Αγωγής του αντιφασιστικού κινήματος, εν όψει της δίκης της Χρυσής Αυγής, την Τρίτη 25 Νοεμβρίου, ώρα 12μ, στην αίθουσα “Αντώνης Τρίτσης” του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθήνας (Ακαδημίας 50).

Παρεμβάσεις θα κάνουν: Τζαβέντ Ασλάμ, επικεφαλής της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας “Η Ενότητα”. Τάκης Ζώτος, δικηγόρος, Πολιτική Αγωγή στη δίκη της Χρυσής Αυγής, με εντολέα τον Αμπουζίντ Εμπάρακ, τον Αιγύπτιο αλιεργάτη που έπεσε θύμα απόπειρας ανθρωποκτονίας από μέλη της Χρυσής Αυγήςτον Ιούνιο του 2012 στο Πέραμα. Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ). Κώστας Παπαδάκης, δικηγόρος, Πολιτική Αγωγή. Κλειώ Παπαπαντολέων, δικηγόρος, Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Βασίλης Παπαστεργίου, δικηγόρος, μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ). Ελένη Τάκου, βοηθός συντονίστρια του Δικτύου Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας. Τη συνέντευξη θα συντονίσει ο Θανάσης Καμπαγιάννης, δικηγόρος και μέλος της πρωτοβουλίας.

Βαδίζοντας προς τη δίκη της Χρυσής Αυγής

 

Μέλος

Newsletter