Εν Δικαίω

Εν Δικαίω είναι ο τίτλος της εβδομαδιαίας ραδιοφωνικής εκπομπής που πραγματοποιείται από την ομάδα Θεσσαλονίκης της ΕΕΔΑ, κάθε Τρίτη 14:00 – ­ 15:00.

Η εκπομπή φιλοξενείται στη συχνότητα 100,6 του Δημοτικού Ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της παραχώρησης από το Δήμο Θεσσαλονίκης και το Δημ. Ραδιόφωνο συχνότητας και χρόνου σε συλλογικότητες της πόλης για την προβολή των δράσεών τους.

Στόχος της εκπομπής είναι, να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, να αναδείξει τη σημασία της εφαρμογής τους στην καθημερινή ζωή και να αναδείξει τον καίριο ρόλο τους στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και τη διεθνή κοινότητα.

Η εκπομπή ασχολείται με τα θέματα που προβλέπονται από το καταστατικό και προσδιορίζονται από τη δράση της ΕΕΔΑ λαμβάνοντας υπόψη ως προς την προτεραιότητά τους τη διασύνδεσή τους με την επικαιρότητα, τον αντίκτυπό τους στην κοινωνία και τις τρέχουσες εξελίξεις.

Οι εκπομπές ­ παραγωγή και παρουσίαση ­ πραγματοποιούνται από μέλη της ΕΕΔΑ – ομάδας Θεσ/νίκης. Στη δομή της εκπομπής περιλαμβάνονται καλεσμένοι ­ συνεντεύξεις, σχολιασμός της επικαιρότητας υπό το πρίσμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ενημέρωση για εκδηλώσεις και δράσεις που αφορούν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Στα πλαίσια της προσπάθειας προβολής της εκπομπής έχει δημιουργηθεί σελίδα στο Facebook (Εν Δικαίω) από την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε όλα τα νέα σχετικά με την εκπομπή. Την εκπομπή μπορείτε να ακούτε διαδικτυακά από την ηλεκτρονική σελίδα της Δημοτική Eταιρίας Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας επιλέγοντας το πρόγραμμα 100,6 (www.fm100.gr)

 

Μέλος

Newsletter